Siirry pääsisältöön

Dieettiviikko 12/25

Super hyvä viikko takana. Ainoastaan viikonloppu hiukan pilaa tätä hehkutusta.

Viikko meni siis todella hyvin. Söin täysin ohjeiden mukaan ja treenejä tuli tehtyä 4 kpl. Aerobisia treenien yhteydessä 3 kpl. 

Perjantai aamuna punnasin. Paino ei ollut liikahtanut mihinkään. Eli tasan sama kuin viime viikolla. Kyllähän se taas harmitti, vaikka yritin selittää itselleni että edellisviikko oli lepoviikko ja nyt kun on taas treenattu on paineet palannu lihaksiin ja ehkä sen takia ei painoa ollut lähtenyt. Joopa joo. Perjantaina tulikin sit jo syötyä yksi ylimääräinen rahkapulla. (En ehkä saisi näin dieettiblogissa mainostaa, mutta siis se Lidlin irtomyynnistä ostettava rahkatasku. Voi juku että on tuhtia kamaa ja HYVÄÄ)

Lauantai alkoi jotenki todella huonosti, kun oli ns. koulupäivä ja jouduin heräämään aikaisemmin. Ai niin tuosta koulusta voisinkin tehdä erillisen postauksen. Päänsärky hiipi siinä keskipäivän aikaan ja luennon jälkeen oli kaamea nälkä. Lidlistä tuli napattua mozzatella tomaatti sämpylä. Ei taaskaan paras valinta. Siitä sitten heseen. Siellä tortilla-ateria. Ei siis hampurilaista mutta kyllä tuossakin satsissa ihan kivasti kaloreita oli. Illalla vielä suklaakakkua.

Tästä voimme siis päätellä että en edelleenkään osaa pysäyttää sitä luisua, kun siihen lähden. Eli yksi huono valinta johtaa moneen vielä huonompaan. 

Viikonlopun mässäämisellä voin hyvin pilata koko viikon kovan työn. En nyt ehkä kokonaan, mutta varsinkin tällee kun dieetillä olen ja haluisin painoa saada pois niin ei viikonlopun mässyt ainakaan hyvää tee.

Suunnitelma lopuille viikoille on siis tämä. Vielä seuraavat kolme viikkoa mennään täysiä, mutta viikonloppuna VAIN JA AINOASTAAN sunnuntaina saat jonkun herkun illaksi ostaa. Sitten kun on viimeiset kymmenen viikkoa jäljellä niin silloin vedetään kaikki tai ei mitään! Ei herkkuja missään välissä. Ei ravintolakäyntejä yms. Mikäli tarvitaan lisäenergiaa tehdään tankkaus. Ohjeiden mukaan!
Jos katsotaan vielä pidemmälle tulevaisuuteen, niin eihän tämä dieetti todellakaan tuohon jouluun lopu. Suunnitelmissa on jatkaa dieettiä tammikuussa vielä se n.20 viikkoa. Toiveena olisi että sitten tuon 20 viikon jälkeen oltaisiin jo hyvässä kunnossa ja paremmissa lukemissa. Ei ehkä vielä ihan siinä tavoitepainossa. Sitten voisi kolme kuukautta pitää ”lomaa”. Ei siis heittää läskiksi vaan pitää paino samassa. Syödä oikein ja treenata. Mutta ruokamääriä voisi vähän korottaa. Eihän kroppa jaksa dieettiä ja pienillä kaloreilla kituuttamista ympäri vuoden.  Mutta nämä siis alustavia suunnitelmia. Katsotaan mikä meininki silloin on. Välitavoite kerrallaan. Ja vielä muistutukseksi ensimmäinen välitavoite on olla kaksinumeroisissa lukemissa jouluun mennessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dieettiviikko 1/25

Olen tyytyväinen. En hypi onnesta tai uhoa että oon niin rautaa, mutta täytyy sanoa että tyytyväinen olen ensimmäiseen viikkoon. Haluaisin uskoa että tämä ensimmäinen viikko on myös vaikein. Ma-ke päivät olivat aivan tuskaa. Väsytti viikonlopun valvomisen jäljiltä. Sokerivieroitusoireet iskivät tosi kovana ja muutenkin suoraan sanottuna vaan v*tutti. Parasta olisi ollut vetää peitto korviin ja nukkua vain kellon ympäri. Mutta eihän sellaista voi normi-ihminen tehdä jolla on työ ja koira hoidettavana. Söin vain ohjeiden mukaan ja toitotin itselleni että kyllä tämä helpottaa. Kyllähän se helpottikin. Torstai ja perjantai menivät jo suht kivuttomasti. Tietysti perjantaina viikonlopun karkkihiiri rupesi kuiskimaan korvaani, mutta vaikka harmitti niin yritin asennoitua että nyt on dieetti ja näillä mennään. Iltapalaksi syödyt mansikat onneksi piristivät perjantai iltaakin. Lauantai päivä meni vielä todella hyvin, mutta illalla. 😢 Olin äitini luona ja veljeni perhe tuli kahville,

Dieettiviikko 14/25

Erittäin huono viikko. Maanantai alkoi ihan hyvin, kävin salilla tekemässä treenin ja pysyin ruokavaliossa. Illalla olo oli kuitenkin jotenkin ihmeellinen. Vatsaa väänsi ja olo tuntui kuumeiselta. Ja jotenkin ahdisti hirveästi. Enkä saanut seuraavana yönä nukuttuakaan.  Siitä lähti sitten alamäki. Päätin että sali saa tältä viikolta jäädä. Kun oli vaan niin huono olo. No sitten kun en salille pääse niin eihän se syöminenkään pysy ruodussa. Aloin taas kyseenalaistamaan kaikkea. Sitä kun paino ei tipu. Ja syönkö nyt kuitenkaan oikein kun yritän kituuttaa aika pienelläkin ruokavaliolla. Olenko pilannut aineenvaihduntani niin lopullisesti että laihduttaminen ei yksinkertaisesti enää onnistu. Voinko saavuttaa pienempää olomuotoa ensi vuoden syksyyn mennessä jolloin tarkoituksena oli ottaa yksi askel kohti unelmia. Tietysti elämässä on myös monia muita asioita mitkä vaikuttavat mieleen ja siihen miten hyvin pystyy laihdutusprojektiin keskittymään. Asioita joita en halua ”julkisesti” sen

Viikkoraportti 18

Projekti rullaa taas hyvällä fiiliksellä. Ehkä se on  sekin  kun ei ota turhaa stressiä tuosta syömisestä, vaan syö ohjeiden mukaan niin kaikki sujuu. Melkein kirjoitin  tuohon  että syö kun on nälkä. Mutta ei se aina ihan niin mene.  Vuosien laihdutus ja lihomiskierre,  kituuttiminen  ja ahmiminen on saanut aikaan sen, että en enää luota kehooni siinä  suhteessa  että se kertoisi milloin pitää syödä. Kaikki naistenlehtien laihdutusohjeet  aina hehkuttavat  että täytyy kuunnella itseään ja syödä sitä mitä tekee mieli ja antaa kehon kertoa koska on syötävä. Mutta kun ruokailutottumukset ovat niin useasti ja pitkään olleet vinossa, ei siihen vaan voi enää luottaa. Tällöin on parempi luottaa ammattilaisen laatimiin ohjeisiin. Joku saattaa joskus nauraakin, kun katson  kellosta että kohta on taas syötävä. Mutta näin on minulle parasta.  En siis orjallisesti noudata kelloa, mutta pidän  huolen  että ruokailujen välillä on ainakin se 2,5 h ja maksimissaan 4 h.  Valkun  kanssa on sov