Siirry pääsisältöön

Paljonko on rahaa palanut?

Painovartijat (3v, 156 vkoa, 20 €/vko) = 3 120 €
Kuntosalin laihdutusryhmä x2 = 580 €
PT 4 kk = 1 000 €
Cambridge (2 päivää)aloituspaketti= 200€
Yhteensä= 4 900 euroa

Joopa, joo. Kyllähän tuolla summalla olisi muutaman Amerikan matkan tehnyt tai mennyt useamman kerran Eurooppaan. Laittanut käsirahan asuntoon ynnämuuta kivaa.

Ja mikä pahinta tuo raha on mennyt hukkaan. Paino on kyllä jossain kohdin pudonnut, mutta ei pysynyt poissa. Mutta toivon että olen jokaisesta jotain oppinut.

Painovartijat:
Ehkä tärkein opetus tästä on ollut se että pystyn laihtumaan. Ja tämä on ollut ihka ensimmäinen kerta kun olen opetellut syömään oikein. Viikottainen punnitus motivoi. Eihän siihen vaa’alle kehdannut nousta jos ei ollut miinusta.

Kuntosalin laihdutusryhmä:
Opin yhdistämään treenaamisen laihduttamiseen. Täytyi oikeasti syödä hyvin jotta jaksoi treenata. Tässäkin oli viikottainen punnitus joka ylläpiti motivaatiota.

PT:
Tykkäsin siitä että olin tilivelvollinen jollekulle. Yhteiset treenikerrat salilla olivat mahtavia. Kemiat eivät vain kohdanneet kyseisen henkilön kanssa. Tätä haluisin ehdottomasti kokeilla uudestaan jos vain rahatilanne sen sallisi.

Cambridge:
PUSSIKUURIT EIVÄT OLE MINUA VARTEN. Maistuvat aivan kuralle.

Nyt ollaan tässä. Toivottavasti opettelemassa loppuelämäni elämäntapoja. Treeniä ja ruokaa, oikeassa suhteessa.☺

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Dieettiviikko 14/25

Erittäin huono viikko. Maanantai alkoi ihan hyvin, kävin salilla tekemässä treenin ja pysyin ruokavaliossa. Illalla olo oli kuitenkin jotenkin ihmeellinen. Vatsaa väänsi ja olo tuntui kuumeiselta. Ja jotenkin ahdisti hirveästi. Enkä saanut seuraavana yönä nukuttuakaan.  Siitä lähti sitten alamäki. Päätin että sali saa tältä viikolta jäädä. Kun oli vaan niin huono olo. No sitten kun en salille pääse niin eihän se syöminenkään pysy ruodussa. Aloin taas kyseenalaistamaan kaikkea. Sitä kun paino ei tipu. Ja syönkö nyt kuitenkaan oikein kun yritän kituuttaa aika pienelläkin ruokavaliolla. Olenko pilannut aineenvaihduntani niin lopullisesti että laihduttaminen ei yksinkertaisesti enää onnistu. Voinko saavuttaa pienempää olomuotoa ensi vuoden syksyyn mennessä jolloin tarkoituksena oli ottaa yksi askel kohti unelmia. Tietysti elämässä on myös monia muita asioita mitkä vaikuttavat mieleen ja siihen miten hyvin pystyy laihdutusprojektiin keskittymään. Asioita joita en halua ”julkisesti” sen

Viikkoraportti 19 & 20

Ei, en ole repsahtanut. Viime viikolle ei yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoitella. Viikko meni hyvin ja  valkun  käskystä kävin vaa’allakin. 3,2 kg oli lähtenyt tästä uusimmasta aloituksesta. Mikä siis ihan ok tulos, mutta jotenkin en vaan osaa iloita. No, ehkä kun perjantaina  on taas vartti  valkun  kanssa niin saan ohjeita tähänkin. Toivotaan! Viime viikonloppu oli haasteellinen. Kävin ulkona syömässä sekä lauantaina että sunnuntaina. Enkä valinnut listalta kevyintä kanasalaattia. Herkuttelu jäi kuitenkin siihen yhteen ateriaan, jos jotain positiivista täytyy keksiä. Viime viikko oli treenien puolesta lepoa. Sen seurauksena hartiat jumittuivat oikein kunnolla. Eli eihän tuo treenaaminen ole pelkästään ulkonäöllisten seikkojen takia tärkeää, vaan  yhtälailla  myös hyvinvoinnin ja liikkuvuuden kannalta.  Nyt yritän kirjoitella vähän ehkä useamminkin, kun on tuo pakollinen työprojekti saatu suoritettua ja vapaa-aikaa on (toivottavasti) enemmän.

Dieettiviikko 1/25

Olen tyytyväinen. En hypi onnesta tai uhoa että oon niin rautaa, mutta täytyy sanoa että tyytyväinen olen ensimmäiseen viikkoon. Haluaisin uskoa että tämä ensimmäinen viikko on myös vaikein. Ma-ke päivät olivat aivan tuskaa. Väsytti viikonlopun valvomisen jäljiltä. Sokerivieroitusoireet iskivät tosi kovana ja muutenkin suoraan sanottuna vaan v*tutti. Parasta olisi ollut vetää peitto korviin ja nukkua vain kellon ympäri. Mutta eihän sellaista voi normi-ihminen tehdä jolla on työ ja koira hoidettavana. Söin vain ohjeiden mukaan ja toitotin itselleni että kyllä tämä helpottaa. Kyllähän se helpottikin. Torstai ja perjantai menivät jo suht kivuttomasti. Tietysti perjantaina viikonlopun karkkihiiri rupesi kuiskimaan korvaani, mutta vaikka harmitti niin yritin asennoitua että nyt on dieetti ja näillä mennään. Iltapalaksi syödyt mansikat onneksi piristivät perjantai iltaakin. Lauantai päivä meni vielä todella hyvin, mutta illalla. 😢 Olin äitini luona ja veljeni perhe tuli kahville,